Plānās un maigās pankūkas ar gardu vistas gaļas un sēņu pildījumu. Šīs pankūkas būs lieliskas un sātīgas brokastis visai ģimenei. Vistu varat aizvietot ar šķiņķi.
Olām pieliekam sāli un cukuru, saputojam, pielejam pienu. Visu samaisām. Pa daļām pieberam izsijātus miltus un sodu, samaisām līdz viendabīgai konsistencei. Pielejam eļļu, samaisām.
Pankūkas cepam no abām pusēm.
Gatavojam pildījumu. Vistas fileju izvārām, atdzesējam, smalki sagriežam. Sīpolu un burkānu sakapājam. Pannā apcepam, pievienojam sagrieztus šampinjonus, sāli un piparus. Sēnes un dārzeņus sajaucam ar vistas fileju. Visu sautējam apmēram 10 minūtes. Pildījumam ļaujam mazliet atdzist.
Katrai pankūkai pa vidu liekam pildījumu, salokam aploksnītē un apcepam uz pannas.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.