Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Noderigi
Mājās pagatavota karamele
14.04.2019 10:52
SASTĀVDAĻAS:
½ litrs piens
3 glāzes cukurs
1 glāze piena pulveris
100 gr. sviests
PAGATAVOŠANA:
Iesākumā sajauciet visas satāvdaļas, izņemot sviestu.
Masu lieciet katliņā un vāra uz mazas uguns, nepārtraukti maisa, vāra līdz masa iegūst brūnganu krāsu.
Tiklīdz masa kļūsts brūna, pievieno sviestu un turpina vārīt līdz karameles konsistencei.
Karameles gatavošanai nepieciešams apmēram 1,
5 stundas
.
Ja vārīsiet mazāk par norādīto ilgumu, sanāks kondensētais piens.
Bet ja pārvārīsiet ilgāk par norādīto laiku, sanāks īriss.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Noderigi
Kā pagatavot prosas biezputru
06.09.2019 13:14
Deserti
Saldā desa
06.10.2019 19:21
Noderigi
VIDEO: Kā viegli notīrīt granātābolu un iegūt sulu?
09.03.2019 22:44
Konditoreja un maize
Manas vecmāmiņas gardākais našķis. Kekss ar rozīnēm. Ātri un viegli pagatavojams! Galvenais,ka garšo arī bērniem
22.07.2023 15:20
Salāti
Vistas filejas, paprikas un vīnogu salāti. Recepti burtiski “izdīcu” savai draudzenei
05.03.2019 14:35
Konservējumi
Ķīnas saldskābā mērce
19.08.2019 10:49
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu