Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Noderigi
Mājās pagatavota karamele
14.04.2019 10:52
SASTĀVDAĻAS:
½ litrs piens
3 glāzes cukurs
1 glāze piena pulveris
100 gr. sviests
PAGATAVOŠANA:
Iesākumā sajauciet visas satāvdaļas, izņemot sviestu.
Masu lieciet katliņā un vāra uz mazas uguns, nepārtraukti maisa, vāra līdz masa iegūst brūnganu krāsu.
Tiklīdz masa kļūsts brūna, pievieno sviestu un turpina vārīt līdz karameles konsistencei.
Karameles gatavošanai nepieciešams apmēram 1,
5 stundas
.
Ja vārīsiet mazāk par norādīto ilgumu, sanāks kondensētais piens.
Bet ja pārvārīsiet ilgāk par norādīto laiku, sanāks īriss.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Avokādo un melleņu kūka
29.06.2019 19:59
Konservējumi
Pikantie gurķu salāti
14.08.2019 21:32
Noderigi
VIDEO: Kā viegli notīrīt granātābolu un iegūt sulu?
09.03.2019 22:44
Salāti
Salāti ar vārīto gaļu
11.03.2020 19:35
Uzkodas
Ātrā picas mīkla
05.02.2019 19:25
Konditoreja un maize
Rabarberu plātsmaize
01.05.2019 18:20
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu