Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Salāti
Asie kāpostu salāti
15.08.2019 13:20
SASTĀVDAĻAS:
uz 1 litru ūdens:
1/2 glāzes cukura
2 ēdamkarotes rupjās sāls
10 melno piparu graudiņu
5 krustnagliņas
4 lauru lapas
1/2 glāzes augu eļļas
1/2 glāzes 9% etiķa
PAGATAVAOŠANA:
Marinādi vāra 10 minūtes, beigās pielej etiķi.
Kāpostus sagriež, liek karstumizturīgā tvertnē, pārlej ar marinādi.
Tvertnei virsū liek slogu, pilnībā atdzesē.
Tad kāpostus pārliek 3 litru burkā, liek ledusskapī uz diennakti, pēc diennakts kāpostus var ēst.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Cepti kartupeļi itāļu gaumē. Aromāts un garša jūs apburs!
Salāti
Salāti ar sieru
Uzkodas
Mājās pagatavoti čipsi. Kraukšķīgi un barojoši
Uzkodas
Parādu, ko gatavoju no pitas maizes svētku galdam: nav liela piepūle un pārsteidzu viesus (nu ļoti garšīgs pildījums) Pagatavošana aizņem apmēram 10 minūtes.
Konditoreja un maize
Zemeņu - kokosu cepumi
Konditoreja un maize
Man vienmēr mājās stāv biezpiens: es jums parādīšu, ko garšīgu es ar to gatavoju
Salāti
Ideāli burkāni korejiešu gaumē – uzziniet četrus galvenos pagatavošanas noslēpumus!
16.04.2019 18:18
Pamatēdieni
Pikantā cūkgaļa ar šampinjoniem un sieru
08.04.2019 23:11
Konditoreja un maize
Biezpiena kēksiņi
14.05.2019 22:27
Konservējumi
Kabači ar ķiplokiem ziemai
08.08.2019 18:10
Deserti
Torte bez cepšanas “Sniedziņš”. Deserts pāris minūtēs
16.01.2019 18:18
Konditoreja un maize
Augļu – ogu kūka
16.03.2022 08:31
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu