Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Salāti
Asie kāpostu salāti
15.08.2019 13:20
SASTĀVDAĻAS:
uz 1 litru ūdens:
1/2 glāzes cukura
2 ēdamkarotes rupjās sāls
10 melno piparu graudiņu
5 krustnagliņas
4 lauru lapas
1/2 glāzes augu eļļas
1/2 glāzes 9% etiķa
PAGATAVAOŠANA:
Marinādi vāra 10 minūtes, beigās pielej etiķi.
Kāpostus sagriež, liek karstumizturīgā tvertnē, pārlej ar marinādi.
Tvertnei virsū liek slogu, pilnībā atdzesē.
Tad kāpostus pārliek 3 litru burkā, liek ledusskapī uz diennakti, pēc diennakts kāpostus var ēst.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Noderigi
Kā izvārīt olas, lai dzeltenums un baltums apmainītos vietām. Neparasts olu vārīšanas veids, ko iesaka japāņu kulinārs
13.04.2019 18:48
Noderigi
Vitamīnu “bumba” slimošanas laikā
16.12.2019 14:42
Salāti
Vēl neviens viesis nav devies prom, nepalūdzot receptīti.
09.11.2018 21:54
Deserti
Karameļu krēms – ideāls pildījums jebkurai tortei vai kūkām.
17.05.2019 13:13
Uzkodas
Mērce ar gurķiem un ķiplokiem
04.06.2019 20:12
Konditoreja un maize
Ātri pagatavojamā ābolu plātsmaize
04.04.2019 17:02
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu