Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Salāti
Asie kāpostu salāti
15.08.2019 13:20
SASTĀVDAĻAS:
uz 1 litru ūdens:
1/2 glāzes cukura
2 ēdamkarotes rupjās sāls
10 melno piparu graudiņu
5 krustnagliņas
4 lauru lapas
1/2 glāzes augu eļļas
1/2 glāzes 9% etiķa
PAGATAVAOŠANA:
Marinādi vāra 10 minūtes, beigās pielej etiķi.
Kāpostus sagriež, liek karstumizturīgā tvertnē, pārlej ar marinādi.
Tvertnei virsū liek slogu, pilnībā atdzesē.
Tad kāpostus pārliek 3 litru burkā, liek ledusskapī uz diennakti, pēc diennakts kāpostus var ēst.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konservējumi
Paldies autoram par recepti! Ar kāpostiem pildīti pipari ziemai
18.06.2019 13:12
Uzkodas
Šo recepti uzzināju no savas vīramātes. Par to esmu viņai bezgala pateicīga!
27.11.2018 16:09
Zupas
Aukstā zupa ar rabarberiem un mīdijām
01.06.2019 21:48
Konditoreja un maize
Gaisīgais rabarberu un zemeņu rausis
15.05.2019 17:39
Deserti
Biezpiena cepumi. Tādus man gatavoja mamma un es tos gatavoju saviem bērniem
20.10.2017 04:23
Konditoreja un maize
Grezna torte “Melnā maģija” ar kefīru un kafiju
25.12.2017 13:07
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu