Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Salāti
Asie kāpostu salāti
15.08.2019 13:20
SASTĀVDAĻAS:
uz 1 litru ūdens:
1/2 glāzes cukura
2 ēdamkarotes rupjās sāls
10 melno piparu graudiņu
5 krustnagliņas
4 lauru lapas
1/2 glāzes augu eļļas
1/2 glāzes 9% etiķa
PAGATAVAOŠANA:
Marinādi vāra 10 minūtes, beigās pielej etiķi.
Kāpostus sagriež, liek karstumizturīgā tvertnē, pārlej ar marinādi.
Tvertnei virsū liek slogu, pilnībā atdzesē.
Tad kāpostus pārliek 3 litru burkā, liek ledusskapī uz diennakti, pēc diennakts kāpostus var ēst.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
Konservējumi
Aromātiskas marinētās plūmes ziemai
Konditoreja un maize
Biezpiena sacepums ar āboliem
Pamatēdieni
Sacepums BEZ miltiem un BEZ cukura
Pamatēdieni
Cepeškrāsnī ceptas frikadelītes bekonā. Ideālas kā uzkoda, piedeva vai pamatēdiens!
Zupas
Īsts ukraiņu borščs ar slepeno sastāvdaļu
Noderigi
Kā izvārīt olas, lai dzeltenums un baltums apmainītos vietām. Neparasts olu vārīšanas veids, ko iesaka japāņu kulinārs
13.04.2019 18:48
Pamatēdieni
Makaroni ar krabju nūjiņām
10.04.2022 11:07
Zupas
Borščs ar bietēm un kāpostiem
15.01.2019 13:19
Salāti
Tomātu un siera salāti ar Pesto mērci
23.07.2019 18:09
Uzkodas
Neparasts, bet bezgala gards burgers
26.05.2019 19:23
Brokastis
Omlete ar sieru krūzē minūtes laikā
25.02.2019 20:16
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu