Kartupeļus nomizot, sagriezt ripiņās.
Pielikt sāli un piparus, samaisīt.
Sīpolu un ķiplokus sablendēt vai smalki sakapāt.
Maltajai gaļai pielikt sāli, piparus un sakapātos sīpolus ar ķiplokiem.
Ēdamkaroti sauso sinepju samaisīt ar 3 ēdamkarotēm augu eļļas.
Cepamajā traukā, kas iesmērēts ar augu eļļu sekojoši izlikt kartupeļus un malto gaļu: vienu rindu ar kartupeļu šķēlītēm, vienu rindu ar malto gaļu, atkal rindu ar kartupeļiem, rindu ar malto gaļu.
Kad forma pilna, visu apsmērēt ar sinepju – eļļas maisījumu un uzbērt rīvēto sieru.
Cept sakarsētā cepeškrāsnī 40 – 45 minūtes.
LAI LABI GARŠO!