Ņemiet jebkuru gaļu – vistu, cūku, liellopu, tītaru. Sagrieziet to aptuveni 1cm biezās šķēlēs. Gaļu izklapē, lai sanāktu aptuveni tik biezas šķēles. Gaļu apkaisa ar sāli, pipariem un ķiploku pulveri. Protams, variet izmantot jebkādas garšvielas. Olu dzeltenumus atdala no olu baltumiem. Lūk, arī karbonādes āķis – olbaltumam pievieno nedaudz sāls un to ar mikseri sakuļ. Ņem gaļas šķēli, vispirms to iemērc olu dzeltenumā, pēc tam miltos un pēc tam saputotajā olas baltumā. Tad karbonādi liek uz uzkarsētas pannas un cep uz vidējas uguns. Vislabāk cept aptuveni 3 minūtes. Viss ir atkarīgs no tā, kāda veida gaļu gatavojiet.