Galvenie konservēšanas noslēpumi.
Noderigi

Galvenie konservēšanas noslēpumi.

Un tagad – instrukcija:

  • Burkas var būt gan sausas, gan slapjas. Sausas burkas jāliek ar vāku uz augšu, slapjas ar vākiem uz leju.
  • Blakus jāliek vāciņi.
  • Lielas burkas var likt uz sāniem.
  • Nepieciešamā temperatūra – 150 grādi.
  • Nepieciešamais laiks lielajām burkām – 15 minūtes, mazajām – 10 minūtes.

Izmantojiet tikai sausu dvieli, lai burkas nesaplīstu no temperatūras maiņām.
Apstrādātos traukus liek uz tīra galda ar vāku uz leju, lai neļautu baktērijām iekļūt sterilizētajās burkās.
Burkas jāapsedz ar sausu auduma drānu vai dvieli. Tas arī viss.
Neaizmirstiet, ka 100% garantiju dos otrreizēja sterilizācija, kad burkas jau piepildītas ar augļiem, ogām un dārzeņiem.
To var izdarīt cepeškrāsnī 100 grādu temperatūrā. Mazo burku sterilizācijas laiks saglabājas iepriekšējais, bet lielajām burkā pagarinās līdz pusstundai.
Tad var ņemt ārā un aizvākot!
Neaizmirstiet burkas ar konservējumiem likt ar vākiem uz leju līdz tās pilnībā atdzisušas.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt