Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Zupas
Alus zupa “VARŠAVAS GAUMĒ”
07.05.2019 09:55
SASTĀVDAĻAS:
200 g miltu
70 g baltmaizes
4 glāzes gaišā alus
3 olu dzeltenumi
1 glāze skābā krējuma
1 ēdamkarote sviesta
Siers
PAGATAVOŠANA:
Skābo krējumu sajauciet ar miltiem, izkausētu sviestu un olu dzeltenumiem.
Šim maisījumam pielejiet mazliet uzsildītu alu, uzvāriet, izslēdziet gāzi un ļaujiet pastāvēt 5 minūtes.
Pirms pasniegšanas ieliekat zupā baltmaizes grauzdiņus un pārberat ar rīvētu sieru.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Rīvētu kartupeļu sacepums ar ķiplokiem un sieru
14.02.2019 18:10
Konditoreja un maize
Torte “Napoleons” no ātrās kārtainās mīklas un krējuma
15.01.2019 18:12
Pamatēdieni
Humuss ar saldajiem pipariem un ķiplokiem
26.05.2019 15:07
Konservējumi
Bezgala gardi vītinātie tomāti
12.08.2019 13:11
Konditoreja un maize
Ābolu rulete no biezpiena mīklas
27.06.2020 13:13
Noderigi
Kā pagatavot ideālu papildinājumu kūkai!
20.06.2019 21:29
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu