Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Zupas
Alus zupa “VARŠAVAS GAUMĒ”
07.05.2019 09:55
SASTĀVDAĻAS:
200 g miltu
70 g baltmaizes
4 glāzes gaišā alus
3 olu dzeltenumi
1 glāze skābā krējuma
1 ēdamkarote sviesta
Siers
PAGATAVOŠANA:
Skābo krējumu sajauciet ar miltiem, izkausētu sviestu un olu dzeltenumiem.
Šim maisījumam pielejiet mazliet uzsildītu alu, uzvāriet, izslēdziet gāzi un ļaujiet pastāvēt 5 minūtes.
Pirms pasniegšanas ieliekat zupā baltmaizes grauzdiņus un pārberat ar rīvētu sieru.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Vectēva recepte. Garda cūkgaļa cepeškrāsnī burtiski kūst uz lūpām. Gaļa cepeškrāsnī. Neticami garšīga un sulīga gaļa.
14.12.2022 20:46
Konditoreja un maize
Melleņu biezpiena pīrāgs bez cepšanas
04.10.2018 18:35
Deserti
Aveņu debesmannā
22.11.2019 19:20
Pamatēdieni
Burvīgā ceptā skumbrija ar riekstu – siera pildījumu
18.12.2017 11:26
Zupas
Vecmāmiņas pupiņu zupas recepte
12.11.2017 17:29
Konservējumi
Gurķu un tomātu salāti ziemai
01.08.2019 13:45
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu