Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Zupas
Alus zupa “VARŠAVAS GAUMĒ”
07.05.2019 09:55
SASTĀVDAĻAS:
200 g miltu
70 g baltmaizes
4 glāzes gaišā alus
3 olu dzeltenumi
1 glāze skābā krējuma
1 ēdamkarote sviesta
Siers
PAGATAVOŠANA:
Skābo krējumu sajauciet ar miltiem, izkausētu sviestu un olu dzeltenumiem.
Šim maisījumam pielejiet mazliet uzsildītu alu, uzvāriet, izslēdziet gāzi un ļaujiet pastāvēt 5 minūtes.
Pirms pasniegšanas ieliekat zupā baltmaizes grauzdiņus un pārberat ar rīvētu sieru.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Noderigi
Banānu mizu labās īpašības
08.02.2020 18:37
Noderigi
Garšīgs speķis sālījumā – vislabākais sālīšanas variants
22.01.2019 17:06
Brokastis
Turku plāceņi, cepti uz pannas
02.04.2019 21:58
Noderigi
VIDEO: Kā viegli notīrīt granātābolu un iegūt sulu?
09.03.2019 22:44
Deserti
Ķirši šokolādē
01.06.2019 18:18
Brokastis
Septiņi ideālu biezpiena plācenīšu pagatavošanas noslēpumi
19.01.2019 18:44
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu