Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konservējumi
Ābolu - persiku ievārījums
14.08.2019 13:14
SASTĀVDAĻAS:
Āboli +/- 1kg
Persiki
+/- 1kg
Cukurs 200-300 gr.
Ievārījuma cukurs 100-150gr.
Kanēļa standziņa
PAGATAVOŠANA:
Ābolus un persikus sagriež gabaliņos, katlā iekšā.
Vārīju uz vidēji lēnas 'uguns'. Kad viss jau sakarsis, pieliku kanēļa standziņu un piebēru abus cukurus. Vārīju aptuveni 15-20 min un
burkās
iekšā.
Recepte: A.Liepa
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Brokastis
Mājās gatavotas tortiljas
19.04.2019 06:52
Pamatēdieni
Kāpostu tīteņi ar gaļu un rīsiem, gatavoti pēc 1861. gada receptes
30.11.2021 23:02
Noderigi
Ķirbja krēms
10.10.2019 19:25
Noderigi
Lieliski padomi mājsaimniecībā, kuri izbrīnīs pat pieredzējušu saimnieci
26.12.2017 19:30
Konservējumi
Gurķi mārutkos, kas lieliski noderēs ziemā
16.08.2019 10:08
Salāti
Veselīgie granātābola un vistas filejas salāti
14.12.2018 19:00
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu