Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konservējumi
Ābolu - persiku ievārījums
14.08.2019 13:14
SASTĀVDAĻAS:
Āboli +/- 1kg
Persiki
+/- 1kg
Cukurs 200-300 gr.
Ievārījuma cukurs 100-150gr.
Kanēļa standziņa
PAGATAVOŠANA:
Ābolus un persikus sagriež gabaliņos, katlā iekšā.
Vārīju uz vidēji lēnas 'uguns'. Kad viss jau sakarsis, pieliku kanēļa standziņu un piebēru abus cukurus. Vārīju aptuveni 15-20 min un
burkās
iekšā.
Recepte: A.Liepa
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Es šo pagaršoju ballītē, un tagad es pats esmu sācis gatavot šo sacepums(ciemos nošpikota recepte)
Salāti
Jaungada salāti šveiciešu gaumē
Uzkodas
Parādu, ko gatavoju no pitas maizes svētku galdam: nav liela piepūle un pārsteidzu viesus (nu ļoti garšīgs pildījums) Pagatavošana aizņem apmēram 10 minūtes.
Konditoreja un maize
Man vienmēr mājās stāv biezpiens: es jums parādīšu, ko garšīgu es ar to gatavoju
Konditoreja un maize
Zemeņu - kokosu cepumi
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
Noderigi
Sēnes ar sezama sēkliņām
16.09.2019 19:23
Konditoreja un maize
Lieldienu gardums no biezpiena. Karaliskā Lieldienu pasha ar riekstiem, rozīnēm un aprikozēm
24.03.2020 13:58
Pamatēdieni
Vecmāmiņas kotletes
17.11.2017 19:57
Pamatēdieni
Manas mammas kāpostu pīrāgs. Dievinu! Tā ir manas bērnības garša!
14.11.2018 21:03
Konditoreja un maize
Ābolu pīrāgs – garšos kā kūka!
28.12.2018 22:07
Noderigi
Kāpostu pīrāgs: jūsu viduklis būs jums pateicīgs!
20.12.2017 05:13
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu