Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konservējumi
Ābolu - persiku ievārījums
14.08.2019 13:14
SASTĀVDAĻAS:
Āboli +/- 1kg
Persiki
+/- 1kg
Cukurs 200-300 gr.
Ievārījuma cukurs 100-150gr.
Kanēļa standziņa
PAGATAVOŠANA:
Ābolus un persikus sagriež gabaliņos, katlā iekšā.
Vārīju uz vidēji lēnas 'uguns'. Kad viss jau sakarsis, pieliku kanēļa standziņu un piebēru abus cukurus. Vārīju aptuveni 15-20 min un
burkās
iekšā.
Recepte: A.Liepa
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Noderigi
Sīpoli “Vīra sapnis – sievas murgs” – vīram patiks, sieva dabūs gatavot atkal un atkal.
Konditoreja un maize
Zemeņu - kokosu cepumi
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
Pamatēdieni
Sacepums BEZ miltiem un BEZ cukura
Konservējumi
Aromātiskas marinētās plūmes ziemai
Pamatēdieni
Cepeškrāsnī ceptas frikadelītes bekonā. Ideālas kā uzkoda, piedeva vai pamatēdiens!
Noderigi
Ābolu skaidiņas, kas noderēs cepot kūkas, ruletes
06.10.2019 18:38
Pamatēdieni
Cepti kabači ar ķiploku – riekstu mērci
29.08.2019 18:14
Deserti
Aveņu muss kā torte
25.11.2019 11:27
Konditoreja un maize
Biezpiena pīrāgs
16.12.2018 23:11
Pamatēdieni
Vistas krūtiņa itāļu gaumē
23.01.2019 13:19
Konditoreja un maize
Pareizā burkānu torte ar maigu biezpiena krēmu. Īpaši garda un veselīga!
07.10.2018 17:45
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu