Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Zupas
Krēmīgā sēņu zupa
02.06.2019 18:48
SASTĀVDAĻAS:
Šampinjoni – 200 g
Burkāns – 1 gab.
Sīpols – 0,5 gab.
Kartupeļi – 2 gab.
Kausētais siers ar sēnēm – 100 g
Piens
vai saldais krējums – 100 g
Augu eļļa – 1 ēdamkarote
Saišķītis diļļu
Sāls, malti melnie pipari – pēc garšas
PAGATAVOŠANA:
Kartupeļus
sagriežam vidēja izmēra kubiņos, liekam katlā ar ūdeni un liekam vārīties.
Kartupeļus
vārīt apmēram septiņas minūtes.
Sagriežam šampinjonus un sīpolu, burkānus sarīvējam uz rupjās rīves.
Pieliekam mazliet eļļas un apcepam
sēnes
un dārzeņus apmēram 3 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Pannas saturu liekam katlā un vārām vēl 7 – 10 minūtes.
Liekam zupā kausēto sieru un saldo krējumu vai pienu. Visu samaisām.
Pieliekam smalki sagrieztus zaļumus, uzliekam vāku un ļaujam ievilkties vēl 10 minūtes.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Brokastis
Pēdējā laikā bieži pērku parastās auzu pārslas: parādu, ko no tām gatavoju (vienkārša recepte gardām brokastīm un uzkodām bez vārīšanas)
Pamatēdieni
Ātras un garšīgas vakariņas vai pusdienas. Es vienmēr gatavoju šo recepti! Pamēģini arī Tu!
Konditoreja un maize
Siera kūka ar cepumu pamatni
Konditoreja un maize
Omītes burkānu kūkas recepte, kas pārsteigs ikvienu! Visas saimnieces gribēs recepti!
Salāti
Šampinjonu salāti ar vistas gaļu un sieru
Noderigi
Pārsteidzoši un zinātniski pierādīti ieguvumi no zaļās tējas, par kuriem noteikti vēl nebūsiet dzirdējis.
Pamatēdieni
Pasta ar liellopu
27.02.2019 21:09
Konservējumi
Jauno kāpostu un gurķu salāti ziemai
02.06.2019 13:10
Deserti
Rīsu pudiņš ar biezpienu un āboliem
22.10.2017 09:04
Konditoreja un maize
Biezpiena kēksiņi ar kivi un banānu
26.04.2019 10:09
Zupas
Gaileņu krēmzupa mājas gaumē
15.11.2017 12:55
Deserti
Mājās gatavoti Bounty batoniņi
02.12.2017 18:30
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu