Es principiāli necepu kabačus, gatavoju vasarīgu vitamīnu uzkodu ar krējumu
Pamatēdieni

Es principiāli necepu kabačus, gatavoju vasarīgu vitamīnu uzkodu ar krējumu

Šodien piedāvājam jums lielisku recepti – kabačus ar krējumu. Tāpēc izbaudiet brīdi un gatavojiet šo uzkodu biežāk!

SASTĀVDAĻAS:

  • Kabači – 800 g
  • Skābais krējums – 200 ml
  • Ola – 1 gab.
  • Milti – 1 ēdamkarote
  • Saulespuķu eļļa – 3 ēdamkarotes
  • Ūdens – puse glāzes
  • Ķiploks – 2 daiviņas
  • Dilles, sāls, pipari, garšvielas

PAGATAVOŠANA:

  • Bļodiņā ieliet saulespuķu eļļu, piebērt garšvielas un sāli. Samaisīt. Iebērt eļļā nomazgātus un ripās sagrieztus kabačus, apmaisīt.
  • Kabačus likt uz cepamās pannas, cept apmēram 15 minūtes 200 grādu temperatūrā.
  • Pagatavot ķiploku - krējuma mērci: sasmalcināt dilles, saspiest ķiploku, sajaukt ar krējumu. Pielikt miltus, olu, pieliet ūdeni un rūpīgi samaisīt.
  • Kabačus izņemt no cepeškrāsns, likt dziļā pannā, pārliet ar mērci, uz lēnas uguns mazliet uzkarsēt, rūpīgi apmaisot.
  • LAI LABI GARŠO!

    Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

    Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt