Pareizā burkānu torte ar maigu biezpiena krēmu. Īpaši garda un veselīga!
Konditoreja un maize

Pareizā burkānu torte ar maigu biezpiena krēmu. Īpaši garda un veselīga!

SASTĀVDAĻAS:

  • Burkāni – 200 g
  • Pilngraudu milti – 50 g
  • Auzu milti – 50 g
  • Kefīrs 1% - 100 ml
  • Ola – 1 gab.
  • Citrona sula – ½ ēdamkarotes
  • Citrona miziņa – ½ ēdamkarotes
  • Saldinātājs – pēc garšas
  • Soda – ½ tējkarotes
  • Kanēlis – pēc garšas
  • Vaniļa – pēc garšas
  • Krēmam:

    • Dabiskais jogurts – 100 ml
    • Vājpiena biezpiens – 100 g
    • Zemesrieksti – pēc garšas
    • Vaniļa – pēc garšas
    • Saldinātājs – pēc garšas

    PAGATAVOŠANA:

    • Burkānus cepam folijā 150 grādos apmēram stundu.
    • Tad liekam tos blenderī un sablendējam kopā ar kefīru un olu.
    • Pieliekam pārējās sastāvdaļas, izņemot sodu. Samaisām.
    • Pieliekam sodu, kas dzēsta ar siltu ūdeni, visu rūpīgi samaisām un liekam formā.
    • Cepam cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem apmēram 40 – 50 minūtes.
    • Krēmam saputojam visas sastāvdaļas viendabīgā masā.
    • Gatavo biskvītu atdzesējam un gareniski sagriežam divās daļās. Pa vidu smērējam krēmu.
    • Pa virsu tortei uzberam zemesriekstus.

    LAI LABI GARŠO!

    Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

    Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt