Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Pareizā burkānu torte ar maigu biezpiena krēmu. Īpaši garda un veselīga!
07.10.2018 17:45
SASTĀVDAĻAS:
Burkāni – 200 g
Pilngraudu milti – 50 g
Auzu milti – 50 g
Kefīrs 1% - 100 ml
Ola – 1 gab.
Citrona sula – ½ ēdamkarotes
Citrona miziņa – ½ ēdamkarotes
Saldinātājs – pēc garšas
Soda – ½ tējkarotes
Kanēlis – pēc garšas
Vaniļa – pēc garšas
Krēmam:
Dabiskais jogurts – 100 ml
Vājpiena biezpiens – 100 g
Zemesrieksti – pēc garšas
Vaniļa – pēc garšas
Saldinātājs – pēc garšas
PAGATAVOŠANA:
Burkānus cepam folijā 150 grādos apmēram stundu.
Tad liekam tos blenderī un sablendējam kopā ar kefīru un olu.
Pieliekam pārējās sastāvdaļas, izņemot sodu. Samaisām.
Pieliekam sodu, kas dzēsta ar siltu ūdeni, visu rūpīgi samaisām un liekam formā.
Cepam cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem apmēram 40 – 50 minūtes.
Krēmam saputojam visas sastāvdaļas viendabīgā masā.
Gatavo biskvītu atdzesējam un gareniski sagriežam divās daļās. Pa vidu smērējam krēmu.
Pa virsu tortei uzberam zemesriekstus.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
Pamatēdieni
Kartupeļu sacepums franču gaumē
Konditoreja un maize
Ļoti ātra kefīra biskvīta kūka - sulīga, gaisīga, viegla!
Konditoreja un maize
Torte “Rafaello”
Zupas
Īsts ukraiņu borščs ar slepeno sastāvdaļu
Pamatēdieni
Garšīgi pildītie kartupeļi. Pilna mute siekalām!
Uzkodas
Enerģijas batoniņi
25.04.2019 21:20
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
24.01.2020 19:22
Pamatēdieni
Vista ar rīsiem un dārzeņiem
07.04.2019 08:57
Konditoreja un maize
Smilšu mīklas pīrāgs ar āboliem. Pagatavosiet 15 minūšu laikā!
28.11.2018 21:42
Deserti
Ātrais ābolu deserts
31.08.2019 13:17
Pamatēdieni
Teļa gaļas sautējums ar sēnēm
25.02.2020 13:49
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu