Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Pareizā burkānu torte ar maigu biezpiena krēmu. Īpaši garda un veselīga!
07.10.2018 17:45
SASTĀVDAĻAS:
Burkāni – 200 g
Pilngraudu milti – 50 g
Auzu milti – 50 g
Kefīrs 1% - 100 ml
Ola – 1 gab.
Citrona sula – ½ ēdamkarotes
Citrona miziņa – ½ ēdamkarotes
Saldinātājs – pēc garšas
Soda – ½ tējkarotes
Kanēlis – pēc garšas
Vaniļa – pēc garšas
Krēmam:
Dabiskais jogurts – 100 ml
Vājpiena biezpiens – 100 g
Zemesrieksti – pēc garšas
Vaniļa – pēc garšas
Saldinātājs – pēc garšas
PAGATAVOŠANA:
Burkānus cepam folijā 150 grādos apmēram stundu.
Tad liekam tos blenderī un sablendējam kopā ar kefīru un olu.
Pieliekam pārējās sastāvdaļas, izņemot sodu. Samaisām.
Pieliekam sodu, kas dzēsta ar siltu ūdeni, visu rūpīgi samaisām un liekam formā.
Cepam cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem apmēram 40 – 50 minūtes.
Krēmam saputojam visas sastāvdaļas viendabīgā masā.
Gatavo biskvītu atdzesējam un gareniski sagriežam divās daļās. Pa vidu smērējam krēmu.
Pa virsu tortei uzberam zemesriekstus.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Zupas
Ķirbju krēmzupa ar kausēto sieru
22.10.2018 13:08
Noderigi
Kā izvārīt olas, lai dzeltenums un baltums apmainītos vietām. Neparasts olu vārīšanas veids, ko iesaka japāņu kulinārs
13.04.2019 18:48
Pamatēdieni
Grūbu risoto
19.02.2019 20:56
Zupas
Laša zupa ar kausēto sieru
02.02.2019 18:49
Pamatēdieni
Mājas šķiņķis
09.05.2020 11:00
Salāti
Tomātu un siera salāti ar Pesto mērci
23.07.2019 18:09
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu