Ledus salāti ar vistas fileju
Salāti

Ledus salāti ar vistas fileju

SASTĀVDAĻAS:

  • ledus (Aisberg) salāti – 1 galviņa
  • vistas fileja – 2 gab.
  • rozīnes – 50 g
  • grieķu jogurts – 150 g
  • olīveļļa – 3 ēdamkarotes
  • medus – 1 ēdamkarote
  • karija pulveris
  • pētersīļi
  • sāls – 30 g
  • ūdens – 1 litrs

PAGATAVOŠANA:

Lai gaļa būtu mīksta, pirms vārīšanas to paturēt sālsūdenī (30 g sāls uz 1 litru ūdens) apmēram 2 stundas.

Tad fileju nosusināt, apbārstīt ar karija pulveri uz cept cepeškrāsnī (180 grādos 25 minūtes).

Gatavo vistas fileju atdzesēt un sagriezt gabaliņos.

Rozīnes iemērkt aukstā vārītā ūdenī uz 20 – 30 minūtēm, tad ūdeni noliet.

Pagatavot mērci. Sajaukt jogurtu, olīveļļu un medu.

Ledus salātus un pētersīļus sagriezt.

Salātu bļodā sajaukt sagrieztos salātus, pētersīļus, rozīnes, vistas gaļu un mērci.

LAI LABI GARŠO!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt