Boloņas mērce
Noderigi

Boloņas mērce

SASTĀVDAĻAS:

  • Malta gaļa 400 g
  • Eļļa 30 g
  • Sīpoli 2 gab
  • Burkāni 1 gab
  • Paprika 1 gab
  • Tomāti savā sulā 400 g
  • Malti melnie pipari 2 g
  • Baziliks 20 g
  • Sāls( pēc garšas)

PAGATAVOŠANA:

  • Sīpolus sasmalcina un uz karstas pannas nedaudz apcep.
  • Sarīvē burkānus un pievieno sīpoliem uz pannas.
  • Mazliet pasautē un pievieno sīki sagrieztu papriku un malto gaļu.
  • Cep ik pa laika apmaisot.
  • Kad maltā gaļai apcepta, tad tai pievieno tomātus savā sulā, ko pirms tam sīki sagriež. Pannai uzliek vāku, un uz lēnas ugus sautē, ik pa laikam paskatoties vai nepietrūkst šķidruma.
  • Kad mērce gatava,pieber piparu un pagaršo vai nevajag pievienot sāli. Pievieno arī baziliku.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt