Apcepta vistas filejas apelsīnu sulā
Pamatēdieni

Apcepta vistas filejas apelsīnu sulā

Sastāvdaļas:

  • 0.5 kg vistas filejas
  • 0.5 l apelsīnu sulas (var lietot arī paku sulu)
  • Vistas gaļas garšvielas
  • 2 tējk. kartupeļu cietes
  • Rīvēta apelsīna miziņa
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai
  • Dilles vai ētersīļi pasniegšanai
    • Pagatavošana:

      Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, uzber garšvielas un liek apcepties uz ietaukotas pannas.

      Gatavo vistas fileju liek katliņā, pārlej ar apelsīnu sulu pievieno, rīvētu apelsīnu miziņu. Uzliek vāciņu un liek uz lēnas uguns sautēties aptuveni 20 min.

      Kad vista pasautējusies, atsevišķā trauciņā iejauc kartupeļu cieti ar apelsīnu, izšķīdina un pievieno mērcei, kārtīgi samaisa, lai mērce sabiezē.

      Pasniedzot, pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm vai pētersīli.

      Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

      Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt