Kaut ko tādu nebūsiet ēduši! Sēnes, gaļa, siers. Garšīga un eleganta uzkoda
Pamatēdieni

Kaut ko tādu nebūsiet ēduši! Sēnes, gaļa, siers. Garšīga un eleganta uzkoda

Garšīgs un vienkāršs ēdiens, ko vienmēr var pasniegt kā galveno karsto vai vienkārši uzkodu. Īpaši vērts izmēģināt ēdienu tiem, kam patīk sēņu receptes.

Pagatavošana:

Notīriet sēnes un noņemiet stublājus. Kātiņus jāsagriež mazos gabaliņos, un cepurītes nesagrieztas.

Sasmalciniet sīpolu un lieciet uz pannas apcepties, pievienojot nedaudz eļļas.

Kad sīpols sāk mainīt krāsu uz caurspīdīgu, pievienojiet sagrieztos šampinjonus.

Tagad jums ir jāpiepilda sēņu cepures ar sacepto maisījumu. Pievienojiet sāli un garšvielas pēc saviem ieskatiem.

Sarīvē cieto sieru un apkaisa katru sēņu cepurīti tā, lai pilnībā pārklātu pildījumu.

Katra sagatave jāiesaiņo bekonā un pēc tam jāievieto cepamtraukā.

Cepam 20 minūtes 180 grādu temperatūrā.

Pasniedz uz galda, dekorējot ar zaļumiem vai tomātu šķēlītēm. Un, ja mēs runājam par piedevām, lieliski derēs ar rīsiem vai spagetti.

Sastāvdaļas nākamajā lapā.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt