Gatavojam biskvītu un izcepam 3 kārtas. Atdzesējam.
Bļodā ieber avenes un ļauj tām atkust. Pieber 1-2 ēd.k. cukura.
Tālāk gatavojam krēmu. 300ml saldo krējumu saputojam stingrās putās, pievienojot atlikušo cukuru. Cukuru jāliek pēc garšas cik saldu vēlas. Tad pierīvē citrona miziņu aromātam.
Kad saldais krējums sakults pievieno svaigo sieru. Izmantojam Mascarpone. Un kārtīgi iecilāju putukrējumā.
Krēmu sadala uz pusēm.
Pirmajai biskvīta kārtai liek virsū svaigās avenes, pēc tam krēmu. Iesaku avenēm nedaudz notecināt to šķidrumu, lai biskvīts nebūtu ļoti mitrs.
Atlikušajam krēmam pievieno atlikušās avenes un samaisa viendabīgā masā. Ar to tad apsmērēju atlikušās biskvīta kārtas.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.