Taisnstūrveida formas dibenā rūpīgi izliekam cepumu kārtu. Sajaucam pienu ar sauso pudiņa maisījumu un saldo krējumu un atstājam uz 5 minūtēm.
Pusi šī maisījuma uzlejam cepumiem, tad liekam nākamo cepumu kārtu un atkal uzlejam maisījumu. Liekam vēl vienu cepumu kārtu.
Glazūras pagatavošanai sviestu izkausējam uz lēnas uguns, pievienojam pienu, kakao, vaniļas esenci un pūdercukuru.
Glazūras maisījumu pastāvīgi maisam, līdz veidojas viendabīga masa. Noņemam no uguns, ļaujam atdzist un pārlejam cepumu tortei.
Liekam torti ledusskapī uz 5 – 6 stundām. Gatavo desertu var griezt gabaliņos un pasniegt ar karstu aromātisku tēju. Ja nevēlaties gatavot glazūru, gabaliņus var apbārstīt ar sasmalcinātiem cepumiem.
Vēlam jums labu apetīti un daudz kulināru piedzīvojumu!
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.