Vistas krūtiņa itāļu gaumē
Pamatēdieni

Vistas krūtiņa itāļu gaumē

Šī ir ļoti garšīga un tajā pašā laikā ļoti vienkārša vistas krūtiņas pagatavošanas recepte. Varat to pagatavot jau vakarā, lai nākamajā dienā, atnākot no darba jums būtu gardas vakariņas. Šis ēdiens vienmēr izdodas lieliski. Jūs sajutīsieties kā augstākās klases šefpavārs. Visi būs sajūsmā! Receptes īpašā priekšrocība ir tāda, ka te nav noteiktu proporciju, viss atkarīgs no vistas krūtiņu izmēra un skaita. Visas pārējās sastāvdaļas pielietojamas proporcionāli. Viss izdosies jau pirmajā reizē!

SASTĀVDĻAS:

  • Atkaulotas vistas krūtiņas bez ādas
  • Mocarellas siers
  • Tomāti
  • Baziliks

PAGATAVOŠANA:

  • Ņemiet vistas krūtiņas un izdariet tajās 4 griezumus – pietiekami dziļus, bet tā, lai neizgrieztu caurumu.
  • Sagriežat mocarellu un tomātus šķēlītēs, sapluciniet baziliku.
  • Katrā iegriezumā liekat šķēlīti mocarellas siera, šķēlīti tomāta un dažas bazilika lapiņas.
  • Liekat gaļu uz cepamās plāts, uzberat sāli un piparus.
  • Pa virsu uzlejat krējumu vai saldo krējumu.
  • Pa virsu uzsmērējat pesto mērci (vai jebkuru jūsu iecienīto mērci).
  • Liekat plāti cepeškrāsnī 180 grādos un cepat apmēram 30 minūtes.

LAI LABI GARŠO!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt