Vistas fileju vāra sālītā ūdenī, kad fileja gatava, to sagriež kubiciņos. (Filejas uzvārīšanās brīdis jānosaka katram pašam, pagaršojot fileju.)
Izvārām olas, (cieti vārītas), sagriežam olas baltumus mazos kubiciņos, bet olas dzeltenumu atstājam vēlākam - salātu dekorēšanai.
Nomazgājam un nomizojam ābolus. Pēc tam sagriežam smalkos kubiciņos. Vislabāk ņemt saldskābus ābolus.
Nomizojam mandarīnus un sagriežam katru šķēlīti 2-3 daļās.
Saliekam visas sastāvdaļas bļodā un samaisam, pievienojam, majonēzi, sāli un piparus.
Uz šķīvi uzliekam salātlapas, uz salātlapām liekam virsū mūsu sataisītos salātus.
Dekorēt varat pēc savas izvēles. Es izvēlos dekorēt ar olas dzeltenumiem, kurus iepriekš pataupījām. Es viņus sarīvēju un izkaisu pāri salātiem. Vēl ir varinats smalki sagriezt ananāsus (ļoti smalki) un izkaisīt pāri salātiem!
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.