Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Pamatēdieni
Vistas fileja ar dārzeņiem un ceptu sieru
09.04.2019 10:17
SASTĀVDAĻAS:
vistas fileja 500 g
siers 120 g
tomāti 2 gab
baklažāni 1 gab
milti 2 ēdamk.
augu eļļa 30 ml
malti melnie pipari (pēc garšas)
sāls (pēc garšas)
PAGATAVOŠANA
:
Vistas fileju sagriež mazos kubiņos, ievieto dziļā bļodā un apkaisa to ar sāli, pipariem un miltiem. Tad visu samaisa.
Traukā, kurā pagatavosiet ēdienu pievienienojiet eļļu, tad piepilda trauku ar gaļu un pusi no sagrieztajiem baklažāniem.
Tad liekam sagrieztus tomātus, atkal sagrieztus baklažānus.
Visbeidzot visu apkaisa ar sarīvētu sieru.
Ja vēlaties, tad sieram pa virsu var sagriezt tomātu plānās šķēlītēs.
Ēdienu cepiet aptuveni 30 minūtes 180 grādu temperatūrā.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Deserti
Saldējums – tas pats plombīrs, ko daudzi no mums dievināja savā bērnībā
04.05.2019 21:53
Konservējumi
Marinēti baltie redīsi
16.07.2019 14:24
Noderigi
Garšīgs speķis sālījumā – vislabākais sālīšanas variants
22.01.2019 17:06
Noderigi
Mūžu dzīvo, mūžu mācies. 30 knifi, lai mīkla būtu izdevusies!
20.02.2019 20:35
Konditoreja un maize
Kārtainā mīkla ar noslēpumu. Ātra pagatavošana – lielisks rezultāts
21.12.2018 19:49
Konservējumi
Dzērveņu ievārījums ar cidonijām un ingveru
21.09.2021 16:02
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu