Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Pamatēdieni
Vistas fileja ar dārzeņiem un ceptu sieru
09.04.2019 10:17
SASTĀVDAĻAS:
vistas fileja 500 g
siers 120 g
tomāti 2 gab
baklažāni 1 gab
milti 2 ēdamk.
augu eļļa 30 ml
malti melnie pipari (pēc garšas)
sāls (pēc garšas)
PAGATAVOŠANA
:
Vistas fileju sagriež mazos kubiņos, ievieto dziļā bļodā un apkaisa to ar sāli, pipariem un miltiem. Tad visu samaisa.
Traukā, kurā pagatavosiet ēdienu pievienienojiet eļļu, tad piepilda trauku ar gaļu un pusi no sagrieztajiem baklažāniem.
Tad liekam sagrieztus tomātus, atkal sagrieztus baklažānus.
Visbeidzot visu apkaisa ar sarīvētu sieru.
Ja vēlaties, tad sieram pa virsu var sagriezt tomātu plānās šķēlītēs.
Ēdienu cepiet aptuveni 30 minūtes 180 grādu temperatūrā.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Deserti
Tas ir īsts kulinārijas šedevrs – Krakovas biezpiena pīrāgs!
24.01.2019 18:13
Uzkodas
Pīrāgs ar lociņiem un olu
01.04.2019 18:48
Noderigi
Lūk, ko vajadzētu izdzert pirms gulēt iešanas, ja vakariņās apēsts par daudz
15.02.2019 14:34
Konditoreja un maize
Vafeļu kūka ar olu krēmu
15.03.2022 12:23
Konditoreja un maize
Kārtainie mīklas pīrādziņi
19.11.2019 17:34
Konditoreja un maize
Biezpiena sacepums ar balto šokolādi
15.09.2019 09:41
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu