Sakarsētā pannā izkausē sviestu, kurā 2 minūtes apcep sarīvētu ķiploku un vēl 2 minūtes kopā sacep ar svaigām garnelēm tā, lai ķiploks nepaspēj palikt brūns, bet garneles paliek rozā.
Uzvāra ūdeni, pievienon sāli un uzvāra makaronus pēc instrukcijas, kurā no gatavošanas laika atņem 2-3 minūtes.
Apceptās garneles ar ķiplokiem no pannas noņem nost un tajā pašā pannā pievieno vēl nedaudz sviesta, kurā apcep ēdamkaroti miltu. Pievieno saldo krējumu, maisa, kamēr tas sāk biezēt.
Saldajā krējumā pievieno nokāstos makaronus, ieber garneles. Visu kopā samaisa. Izslēdz uguni un atstāj uz dažām minūtēm, lai makaroni sevī savelk šķidrumu un saldais krējums paliek par krēmīgu masu.
Pasniedzot pa virsu var pārkaisīt uz smalkās rīves sarīvēto sieru un pievieno svaiga bazilika lapiņas.
P.S. Viss notiek ātri, jo pirmie 3 soļi notiek vienlaicīgi.