Maltās gaļas ligzdiņas ar dārzeņiem
Pamatēdieni

Maltās gaļas ligzdiņas ar dārzeņiem

Sastāvdaļas:

  • Makaroni- ligzdas 7 gab.
  • Cūkas maltā gaļa 200 g
  • Liellopu maltā gaļa 200 g
  • Sīpoli 2 gab.
  • Burkāni 1 gab.
  • Tomātu pasta 1 ēd.kar.
  • Tomāti 1 gab.
  • Paprika 1 gab.
  • Zaļumi pēc garšas
  • Sāls pēc garšas
  • Melnie maltie pipari pēc garšas

Pagatavošana:

Kārtīgi notīriet un nomazgājiet dārzeņus. Kopā ar zaļumiem samaliet tos gaļas mašīnā. Maltajiem dārzeņiem pievienojiet sāli, piparus un savas mīļākās garšvielas. Kārtīgi visu samaisiet.

Paņemiet pannu ar vāku. Ielieciet tajā makaronu ligzdas, katras vidū ielieciet pa 1 tējkarotei maltos dārzeņus.

Ielejiet pannā ūdeni. Tam jāsniedzas ligzdām līdz pusei. Uzberiet makaroniem sāli, uzlieciet pannai vāku un gatavojiet uz mazas uguns 15 minūtes no vārīšanās sākuma.

Samaisiet kopā cūkas un liellopu malto gaļu, apcepiet to. Pievienojiet smalki sagrieztus sīpolus, tomātu pastu un jums tīkamās garšvielas.

Uz smalkās rīves sarīvējiet sieru.

Kad ligzdas izvārījušās, nolejiet ūdeni. Katras ligzdas vidiņā pildiet malto gaļu un apberiet ar sieru. Uzlieciet pannai vāku un atkal uzlieciet uz uguns.

Kad redzēsiet, ka siers ir izkusis, ligzdas var celt galdā.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt