Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Uzkodas
Mājās gatavots kausētais siers
19.08.2019 13:15
SASTĀVDAĻAS:
400 g biezpiena
50 g sviesta
1 ola
1 tējkarote sodas
sāls pēc garšas
garšvielas pēc garšas
PAGATAVOŠANA:
Biezpienu izberž caur sietu.
Pievieno olu, sviestu,
sodu
,
sāli
, samaisa.
Maisījumu liek katlā, uz mazas uguns, maisot karsē, kamēr izveidojas viendabīga masa.
Pievieno garšvielas, ja vēlas, lai siers būtu dzeltenāks, pievieno kurkumu.
Turpina maisīt tik ilgi, kamēr masa pilnībā ir izkususi un parādās pirmie burbulīši.
Ja karsēsiet pārāk ilgi, parādīsies šķidrums un kausētais siers sanāks kā Brinzas siers.
Masu pārlej bļodā, atdzesē, siers ir gatavs.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Mīklas radziņi ar iebiezināto pienu
12.11.2019 23:09
Konservējumi
Zemeņu ievārījums
25.05.2019 22:46
Noderigi
9 rupjas kļūdas, vārot makaronus: saderam, ka jūs to nezinājāt
28.09.2021 08:45
Noderigi
Mērce ar dillēm ziemai
04.09.2021 22:16
Brokastis
Pankūciņas ar picas garšu
07.11.2018 20:33
Uzkodas
Mājās gatavotu suši recepte
17.02.2019 22:24
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu