Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Uzkodas
Mājās gatavots kausētais siers
19.08.2019 13:15
SASTĀVDAĻAS:
400 g biezpiena
50 g sviesta
1 ola
1 tējkarote sodas
sāls pēc garšas
garšvielas pēc garšas
PAGATAVOŠANA:
Biezpienu izberž caur sietu.
Pievieno olu, sviestu,
sodu
,
sāli
, samaisa.
Maisījumu liek katlā, uz mazas uguns, maisot karsē, kamēr izveidojas viendabīga masa.
Pievieno garšvielas, ja vēlas, lai siers būtu dzeltenāks, pievieno kurkumu.
Turpina maisīt tik ilgi, kamēr masa pilnībā ir izkususi un parādās pirmie burbulīši.
Ja karsēsiet pārāk ilgi, parādīsies šķidrums un kausētais siers sanāks kā Brinzas siers.
Masu pārlej bļodā, atdzesē, siers ir gatavs.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Deserti
Rabarberu – zemeņu saldais
13.05.2019 18:16
Salāti
Burkānu salāti marokāņu gaumē
31.03.2019 12:01
Noderigi
Kā pagatavot ideālu papildinājumu kūkai!
20.06.2019 21:29
Dzērieni
Aveņu liķieris
28.08.2019 22:18
Konditoreja un maize
Biezpiena sacepums bez miltiem
14.03.2019 16:34
Konservējumi
Marinēti kraukšķīgie pipargurķīši ziemai
19.07.2019 13:13
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu