Mājās gatavota NUTELLA
Deserti

Mājās gatavota NUTELLA

Nutellu mājās gatavoju jau sen, un tā ir daudzreiz garšīgāka, vērtīgāka un lētāka par veikalā pirkto. Ļoti garda ar pankūkām, vafelēm vai vienkārši uz maizes uzsmērēta. Vēl gatavoju pavisam vienkāršu desertu – saldajos groziņos lieku mazliet nutellas un pa virsu riekstiņus. Sanāk neticami garšīgi!

SASTĀVDAĻAS:

  • Piens – 1 glāze
  • Milti – 1,5 ēdamkarotes
  • Cukurs – 1 glāze
  • Kakao – 2 ēdamkarotes
  • Sviests – 1 ēdamkarote
  • Malti valrieksti – 3 ēdamkarotes

PAGATAVOŠANA:

  • Uzkarsējiet katliņā pienu kopā ar sviestu.
  • Atsevišķā traukā samaisiet miltus, cukuru un kakao.
  • Rūpīgi pievienojam sauso maisījumu pienam, nepārtraukti maisot.
  • Tad visu karsējam uz nelielas uguns 10 – 12 minūtes.
  • Atdzesējam, pieliekam valriekstus, samaisām un liekam ledusskapī.
  • Brokastīs, ar grauzdētas baltmaizes šķēli, mājās gatavota Nutella ir vislabākais risinājums! Noteikti izmēģiniet!

LAI LABI GARŠO!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt