Ļoti ātra kefīra biskvīta kūka - sulīga, gaisīga, viegla!
Konditoreja un maize

Ļoti ātra kefīra biskvīta kūka - sulīga, gaisīga, viegla!

SASTĀVDAĻAS:

  • milti - 3 tases
  • kefīrs - 0,5 litrs
  • olas - 2 gb.
  • cukurs - 2 tases
  • soda - 1 ēd.k.
  • augu eļļa - 2 ēd.k.

PAGATAVOŠANA:

  • Ielejiet kefīru lielā bļodā, pievienojiet sodu, olas, cukuru, miltus un augu eļļu.
  • Visu masu sakuliet, ielejiet formā un cepiet cepeškrāsnī 180 ° C temperatūrā, līdz tā ir sausa.
  • Šī biskvīta kūka ir perfekta kā bāze kūkai ar krējumu vai ievārījumu.

Labu apetīti!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt