Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Ļoti ātra kefīra biskvīta kūka - sulīga, gaisīga, viegla!
22.10.2018 21:36
SASTĀVDAĻAS:
milti - 3 tases
kefīrs - 0,5 litrs
olas
- 2 gb.
cukurs - 2 tases
soda - 1 ēd.k.
augu eļļa - 2 ēd.k.
PAGATAVOŠANA
:
Ielejiet kefīru lielā bļodā, pievienojiet sodu,
olas
, cukuru, miltus un augu eļļu.
Visu masu sakuliet, ielejiet formā un cepiet cepeškrāsnī 180 ° C temperatūrā, līdz tā ir sausa.
Šī biskvīta kūka ir perfekta kā bāze kūkai ar krējumu vai ievārījumu.
Labu apetīti!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Pateicos savai vecmāmiņai, kura man iemācīja pagatavot šo gardumu. Vīrs ņem līdzi uz darbu, bērni uz skolu - visa ģimene paēdusi.
Pamatēdieni
Ātras un garšīgas vakariņas vai pusdienas. Es vienmēr gatavoju šo recepti! Pamēģini arī Tu!
Deserti
Mazkaloriju deserts. Paņemiet auzu pārslas, kakao un banānus un pagatavojiet šo brīnišķīgo desertu: bez miltiem, bez cukura un bez sviesta.
Pamatēdieni
Gaļa ar kartupeļiem cepšanas maisā, cepti cepeškrāsnī
Pamatēdieni
Kartupeļus ar malto gaļu gatavoju jaunā veidā: šāds ēdiens ir piemērots pat Jaungada galdam (vienkāršs, bet ļoti garšīgs)
Noderigi
Pieriebušies piedegušie tauki uz plīts? Uzzini kā tos notīrīt 5 minūšu laikā, bez liekas piepūles
Konservējumi
Adžika ziemas krājumiem no tomātiem, burkāniem un paprikas
28.08.2022 09:07
Uzkodas
Mērce ar gurķiem un ķiplokiem
04.06.2019 20:12
Uzkodas
Kā sālīt speķi ar ķiplokiem
01.10.2019 16:29
Konservējumi
Aromātisks un skaists aveņu ievārījums: divi pagatavošanas veidi
04.08.2019 18:17
Noderigi
Lieliski padomi mājsaimniecībā, kuri izbrīnīs pat pieredzējušu saimnieci
26.12.2017 19:30
Brokastis
Sātīgas brokastis – ola, iecepta apaļmaizītē.
10.09.2019 13:20
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu