Krāsnī cepta paprika ar kartupeļiem un sēnēm
Pamatēdieni

Krāsnī cepta paprika ar kartupeļiem un sēnēm

Sastāvdaļas:

  • saldā paprika 5 gab.
  • sīpols 1 gab.
  • burkāni 1 gab.
  • svaigas sēnes sēnes 400 gr.
  • kartupeļi 500-600 gr.
  • sviests 50 + 50 gr. cepšanai
  • piens 100 ml.
  • ola 1 gab.
  • sāls, pipari pēc garšas
  • kaltēti ķiploki 0,5 tējk
  • augu eļļa
  • siers 50 gr.

Pagatavošana:

Nomazgājiet kartupeļus, nomizojiet, sagrieziet vidējos gabaliņos un vāriet sālsūdenī, līdz tie ir gatavi.

Gatavos kartupeļus vajadzētu viegli caurdurt ar dakšiņu vai nazi.

Nokāsiet kartupeļus.

Sastampājiet kartupeļus.

Pēc tam nedaudz ielejiet pienu un turpiniet stampāt.

Pievienojiet neapstrādātu olu un visu labi samaisiet.

Pannā ielieciet sviestu un smalki sagrieztu sīpolu.

Cepiet līdz sīpols paliek zeltaini brūns.

Tad pievienojiet sīpoliem rīvētu burkānu un apcepiet vēl 3 minūtes.

Ceptos sīpolus un burkānus noņem no pannas un ieliek traukā.

annā ielieciet sēnes, kas sagrieztas vidējos gabalos, un vāriet, līdz šķidrums iztvaiko.

Pēc tam sēnēm pievieno sviestu un cep sēnes līdz tās kļūst zeltaini brūnas.

Pievienojiet sēnēm sīpolus un burkānus.

Pievienojiet kaltētos ķiplokus, sāli un piparus, un samaisiet.

Pievienojiet sēņu maisījumu kartupeļu biezenim un samaisiet.

Pildījums ir gatavs.

Papriku pārgriež uz pusēm un izņem sēklas.

Pannu ieeļļojiet ar augu eļļu.

Piparu piepildiet ar sacepto masu un pārkaisiet to ar rīvētu sieru.

Tad papriku ielieciet uzkarsētā cepeškrāsnī līdz 180 grādiem 30-40 minūtes.

Kad paprika-mikla" onclick="gtag('event', 'CrossLink', {'event_category': 'click', 'event_label': 'pildītā paprika'});">pildītā paprika gatava, tad to pasniedz ar svaigiem salātiem.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt