Kas notiek ar jūsu organismu, ja divas nedēļas katru dienu ēdīsiet ķirbi
Noderigi

Kas notiek ar jūsu organismu, ja divas nedēļas katru dienu ēdīsiet ķirbi

Ķirbis. Ikviens no mums zina, kā izskatās šī lielā oga. Taču ne visi zina par tās vērtīgajām īpašībām. Nolēmu pamēģināt to ēst katru dienu divu nedēļu garumā. Izmantoju savas vecmāmiņas dārzā izaudzēto ķirbi. Sagriezu ķirbi uz pusēm, izņēmu sēklas un sagriezu mazos kvadrātiņos. Tad gatavoju to tvaicētājā vai sautēju pannā, pievienojot mazliet ūdens. Ēdu vakarā, pirms gulēt iešanas, kā pēdējo dienas ēdienreizi. Un lūk, kādas izmaiņas notika manā organismā.

Pazuda liekie kilogrami

Lieta tāda, ka ķirbis satur lielu daudzumu šķiedrvielu. Tās rada ilgstošu sāta sajūtu. Ja es kādreiz nakts laikā bieži mēdzu ielavīties virtuvē pie ledusskapja, tad tagad viss ir mainījies. Sāta sajūta saglabājas ilgstoši, neskatoties uz to, ka ķirbi apēdu pavisam nedaudz. Šķiedrvielas palīdz arī izvadīt dažādus toksīnus un šlakvielas no organisma. Pazuda arī nepatīkamā akne.

Pārgāja aizcietējumi

Iedomājieties tikai, divu nedēļu laikā pazuda aizcietējumi. Tagad mehānisms strādā labāk kā Šveices pulkstenis. Un tas nevar nepriecēt.

Atkāpās tahikardija

Man bija paaugstināts pulss miera stāvoklī (apmēram 120 sitieni minūtē). Pēc divām nedēļām rādītāji pazeminājās līdz 100 sitieniem. Es domāju, ka tā uz manu sirdi iedarbojās magnijs, kuru lielā daudzumā satur ķirbis. Daudzi ārsti taču iesaka magniju sirds – asinsvadu sistēmas slimību gadījumā.

Uzlabojās redzes asums

Es, kā diezgan sliktas redzes īpašnieks, ļoti ātri pamanu ikvienu izmaiņu. Nu lūk, diennakts tumšajā laikā izzuda migla, kas pirms tam aizmigloja acis. Iespējams, tā darbojas vitamīns A. Visas šīs izmaiņas notika tikai divas nedēļas ēdot ķirbi. Vai turpināšu? Domāju, ka jā. Tikai ne katru dienu. Gatavošu to divas reizes nedēļā, un pievienošu to putrām, sautējumiem un zupām.

LAI IZDODAS!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt