Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Uzkodas
Kārtainās maizītes ar kefīru. No galda tās pazudīs pirmās!
23.08.2019 18:11
SASTĀVDAĻAS:
Sviests – 250 g
1 glāze kefīra – 250 ml
1 paciņa cepamā pulvera – 10 g
3 glāzes miltu – 480 g
DRUPAČĀM:
¾ glāzes miltu – 120 g
¾ glāzes cukura – 150 g
100 g auksta sviesta ( sarīvēta ar rīvi)
PAGATAVOŠANA
:
Mīklai: sviestu sarīvējam, pielejam glāzi kefīra, pievienojam cepamo pulveri un miltus.
Ātri iejaucam mīklu un liekam ledusskapī uz 1 stundu.
Drupačām: sajaucam miltus, cukuru sarīvēto sviestu, lai veidotos drupačas. Liekam ledusskapī.
Mīklu sadalām sešās daļās.
Izrullējam pirmo plāno plāksni (4 – 5 mm), uzberam daļu drupaču.
Atsevišķi izrullējam nākamo plāksni, liekam pa virsu pirmajai un apberam ar drupačām. Mazliet piespiežam.
Tāpat darām ar visām pārējām mīklas plāksnēm. Augšējo plāksni ar drupačām neapbārstām. Sagriežam trīsstūros.
Cepam cepeškrāsnī 180 grādos 35 – 45 minūtes.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Kāpostu lapas ar siera pildījumu. Kaut ko tādu vēl nebūsiet baudījuši!
03.11.2018 22:00
Deserti
Raw jeb svaigēdāju kūka ar mango un avenēm
03.04.2019 22:04
Noderigi
Kāposti, kas būs kraukšķīgi visu ziemu
25.02.2019 13:15
Zupas
Harčo ar bagātīgo garšu
15.12.2017 00:02
Pamatēdieni
Vistu stilbiņi Poļu gaumē
11.05.2019 10:27
Zupas
Laša zupa ar kausēto sieru
02.02.2019 18:49
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu