Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Uzkodas
Kārtainās maizītes ar kefīru. No galda tās pazudīs pirmās!
23.08.2019 18:11
SASTĀVDAĻAS:
Sviests – 250 g
1 glāze kefīra – 250 ml
1 paciņa cepamā pulvera – 10 g
3 glāzes miltu – 480 g
DRUPAČĀM:
¾ glāzes miltu – 120 g
¾ glāzes cukura – 150 g
100 g auksta sviesta ( sarīvēta ar rīvi)
PAGATAVOŠANA
:
Mīklai: sviestu sarīvējam, pielejam glāzi kefīra, pievienojam cepamo pulveri un miltus.
Ātri iejaucam mīklu un liekam ledusskapī uz 1 stundu.
Drupačām: sajaucam miltus, cukuru sarīvēto sviestu, lai veidotos drupačas. Liekam ledusskapī.
Mīklu sadalām sešās daļās.
Izrullējam pirmo plāno plāksni (4 – 5 mm), uzberam daļu drupaču.
Atsevišķi izrullējam nākamo plāksni, liekam pa virsu pirmajai un apberam ar drupačām. Mazliet piespiežam.
Tāpat darām ar visām pārējām mīklas plāksnēm. Augšējo plāksni ar drupačām neapbārstām. Sagriežam trīsstūros.
Cepam cepeškrāsnī 180 grādos 35 – 45 minūtes.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Uzkodas
Ļoti garšīga tomātu – sīpolu uzkoda: viss slēpjas marinādē
13.08.2019 13:13
Zupas
Krēmīgā sēņu zupa
02.06.2019 18:48
Brokastis
Kokosriekstu cepumi, kas palīdzēs sadedzināt taukus. Tie jāēd brokastīs, lai paātrinātu vielmaiņu.
08.11.2018 11:00
Pamatēdieni
Vistu stilbiņi Poļu gaumē
11.05.2019 10:27
Pamatēdieni
Ar gaļu pildīti kartupeļi
31.05.2020 21:42
Deserti
Konfektes RAFAELLO
25.12.2017 14:13
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu