Gatavojot kāpostu tīteņus, kāpostu parasti novāra, bet tagad ir vienkāršāks veids!
Noderigi

Gatavojot kāpostu tīteņus, kāpostu parasti novāra, bet tagad ir vienkāršāks veids!

Ļoti daudziem cilvēkiem iedomājoties par kāpostu tīteņiem mutē sarosās siekalas, taču aimniecēm reizēm nepatīk tos gatavot, jo ir liela ķēpa. Lai pagatavotu kāpostu tīteņusvajag daudz laika. Kamēr izvāri, kamēr uzmanīgi atdali lapas paiet ilgs laiks, taču izmantojot šo veidu ietaupīsi daudz vairāk laika.

PAGATAVOŠANA:

  • Ņemam kāpostu un nomazgājam to. Noņemam trīs augšējās lapas.
  • Nogrieziet kātiņu. Aptiniet kāpostu ar pārtikas plēvi. Lieciet kāpostu mikroviļņu krāsnī.
  • Kāpostu, kas sver aptuveni 2kg, lieciet uz 12 minūtēm, tad izņemiet kāpostu. Tad uzmanīgi ar rokām viņu saspiediet, lai pārbaudītu mīkstību.
  • Lieciet kāpostu zem auksta ūdens un lēni noņemiet lapas.
  • Tālāk jau kartai saimniecei ir zināms, kas darāms.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt