Folijā cepta zivs
Pamatēdieni

Folijā cepta zivs

Pārsteidziet savu ģimeni, vakariņās pagatavojot garšīgu ceptu sarkanās zivs steiku ar tomātiem, sīpoliem un citronu. Tas ir neticami garšīgi, jo folija saglabās visu garšas buķeti, zivs gatavosies pati savā sulā un būs ļoti sulīga, aromātiska un maiga.

SASTĀVDAĻAS:

  • Zivs (jebkura, sarkanā) – 2 steiki
  • Sīpols – ½ gab
  • Citrons – 2 gabaliņi
  • Lauru lapas – 2 gab
  • Melnie pipari, sāls – pēc garšas
  • Tomāti – 1 – 2 gab

PAGATAVOŠANA:

  • Uz cepamās plātes liekam foliju, uz tās liekam ripās sagrieztus sīpolus, citrona gabaliņus. Pa virsu liekam zivs steikus.
  • Tad uzberam sāli, piparus, uzspiežam nedaudz citrona sulas, liekam pa virsu tomātus un lauru lapas.
  • Ietinam visu folijā un cepam cepeškrāsnī apmēram pusstundu 180 – 200 grādos.
  • LAI LABI GARŠO!

    Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

    Citi apskatīja arī šo

    Pievienjies mūsu sekotājiem
    Aizvērt