Citronu zupa ar rīsiem
Zupas

Citronu zupa ar rīsiem

SASTĀVDAĻAS:

  • 200 g kaulu buljonam
  • 40 g pētersīļa saknes
  • 1 glāze rīsu
  • ¾ glāzes skābā krējuma
  • 1 citrons
  • 1 burkāns
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 glāze miltu
  • sāls

PAGATAVOŠANA:

  • No kauliem izvāriet stipru buljonu, pievienojiet sagrieztu burkānu un pētersīļa sakni.
  • Atsevišķi novāriet rīsus, tiem jābūt irdeniem.
  • No miltiem un sviesta pagatavojiet mērci, tajā pakāpeniski pievienojiet buljonu (visu laiku maisot), uzvāriet, pieberat rīsus, piespiežat nedaudz citrona sulas, pieliekat plāni sagrieztas citrona šķēlītes bez mizas, pieberat sāli.
  • Zupu lejat šķīvjos un pasniedzat ar skābo krējumu. Zupas garšai jābūt viegli skābenai.

LAI LABI GARŠO!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt