Parasti sāku ar mērces gatavošanu. Labāk būs, ja visu blnederēsiet blenderī.
Blenderī liekam olas dzetenumu, citrona sulu, sinepes, saspiestu ķiploka daiviņu, anšovus, rīvēto "Parmesan" sieru un Vusteršīras mērci. Ieslēdzam blenderi un lēnām sastrādājam visu kopā, kuļ tik ilgi līdz izveidojas vienmērīga masa, bez atsevišķiem, redzamiem produktu gabaliņiem. Tad pamazām pievieno eļļu un paralēli turpina kult. Gala rezultātā mērcei vajadzetu būt šķidras majonēzes konsistencē.
Kamēr gatavo pārējo, mērci ieliek ledusskapī.
Dažkārt noslinkoju un mērci netaisu pati, bet nopērku veikalos "Kühne - American Caesar Dressing". Garšo ļoti labi!
Maizi sagriežam kubiņos un uz pannas apgrauzdē, līdz tā zeltaina un kraukšķīga.
Tad sagriežam vistas filejas gabaliņus, kurus apcep zeltaini brūnus, cepot apkaisot ar citronpipariem un sāli.
Nomazgājam salātus un cherry tomātus. Salātus sagriež palielos gabalos, kārto bļodā, tad pievieno uz pusēm sagrieztus "cherry" tomātus, tiem pa virsu liek vistas fileju, tad parasti visu apleju ar mērci. Mērcei virsū kaisu sarīvētu sieru. Pašās beigās pirms salātus liekat galdā uzberu saceptos grauzdiņus!
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.