Ceptas ruletītes ar šķiņķi un sieru
Pamatēdieni

Ceptas ruletītes ar šķiņķi un sieru

Vienkārši pagatavojams un sātīgs gardums. Saglabājiet šo recepti, tā jums noteikti patiks!

SASTĀVDAĻAS:

  • kārtainā mīkla – 300 g
  • šķiņķis – 250 g
  • cietais siers – 400 g
  • ola – 1 gab

PAGATAVOŠANA:

  • Kārtaino mīklu atlaidiniet, līdz tā kļūst mīksta.
  • Virsmu apbārstiet ar miltiem, uz tās liekat mīklu un izrullējiet 1 – 1,5 mm biezumā.
  • Uz mīklas liekat sagriezto šķiņķi. Tam jābūt sagrieztam ļoti plānās šķēlēs.
  • Ņemiet sieru. Cietā siera vietā varat izmantot veikalos nopērkamo kausēto sieru šķēlītēs. Šķiņķi apklājiet ar siera šķēlītēm.
  • Mīklu sarullējiet ruletītē tā, lai pildījums nelīstu ārā. Nostipriniet malas.
  • Sagriežat ruleti gabaliņos, katru apmēram 3 – 4 cm platumā.
  • Liekat ruletītes uz cepamās plāts, uz kuras izklāts cepamais papīrs. Ruletītes apsmērējiet ar sakultu olu.
  • Cepeškrāsni uzkarsējiet līdz 200 grādiem. Ruletītes cepat 15 minūtes, līdz tās kļūst zeltainas.

LAI LABI GARŠO!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt