1. Pirms ēdiena gatavošanas vispirms iemarinējiet vistu uz 2-4 stundām. Lai sagatavotu marinādi, uzkarsējiet olīveļļu mazā katliņā uz lēnas uguns, pievienojiet 5 ķiploka daiviņas, rozmarīnu un čili.
2. Pavāriet marinādi 8-10 minūtes, lai eļļa uzsūktu garšvielu un ķiploka aromātu un to garšu. Skatieties, lai ķiploks nepiedeg, tikai lai paliek mīkstāks un brūnāks.
3. Noņemiet marinādi no uguns un atdzesējiet. Pievienojiet citronu sulu, sāli un piparus.
4. Uzmanīgi atbrīvojiet ādu, lai varētu iebāzt roku un bagātīgi ieziest vistu zem ādas kā arī virspusi ar marinādi. 5 ķiploka daiviņas pārgrieziet uz pusēm un iebāziet zem ādas krūtiņu un stilbiņu rajonā. Turpat ielieciet arī izspiesta citrona gabaliņus.
5. Ar diegu sasieniet vistas kājiņas un spārniņus.
6. Lieciet vistu ar krūtiņām uz leju cepšanas formā un ietiniet pārtikas plēvē. Lieciet ledusskapī uz vairākām stundām.
7. Izņemiet vistu no ledusskapja 1 stundu pirms cepšanas. Cepiet 60-90 minūtes līdz 180C uzkarsētā cepeškrāsnī vai arī tik ilgi kamēr parādās zeltaina garoziņa.