Ābolu "Šarlote"
Deserti
Konditoreja un maize

Ābolu "Šarlote"

Sastāvdaļas:

  • 1 kg ābolu
  • 2 glāzes miltu
  • 4 olas
  • 1.5 glāze/s cukura
  • 4 ēd. k. skābā krējuma
  • Sviests formai
  • Rīvmaize formai

Pagatavošana:

Miltus, cukuru, olas un skābo krējumu ar mikseri sajauc līdz izveidojas viendabīgs maisījums. Ābolus nomizo sagriež kubiciņos. Formu ieziež ar sviestu un apkaisa ar rīvmaizi. Saber ābolus ap 4 - 5 cm biezumā un pārlej ar mīklu Liek cepeškrāsnī un cep 160-180 grādu temperatūrā līdz mīkla kļūst smuki brūna. Kad kūka gatava, tai pa virsu var pārkaisīt kanēli vai pūdercukuru.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt