1. Vistas gaļu nomazgājiet, sagrieziet diezgan lielos gabalos un lieciet katlā vai pannā ar biezu apakšu. Mazliet apcepiet bez sviesta.
2. Pēc tam pievienojiet sviestu, sasmalcinātu sīpolu un turpiniet cept. Kad sīpols kļūst caurspīdīgs, pievienojiet vīnu un sautējiet gaļu ar sīpoliem.
3. Pēc tam samaliet tomātus gaļas dzirnaviņās vai arī sagrieziet mazos kubiciņos un pievienojiet pannai, kur sautējas vista. Pievienojiet garšvielas: koriandru, piparus un sāli. Sautējiet vistu uz nelielas uguns 25-30 minūtes zem vāka. Ja šķidrums nepietiek, variet pievienot mazliet uzvārītu ūdeni.
4. Kamēr gaļa sautējas, sakapājiet riekstus, sasmalciniet ķiplokus, sagrieziet zaļumus.
5. Pievienojiet ķiplokus un riekstus gaļai un sautējiet vēl 3-5 minūtes.
6. Pēc tam uzberiet zaļumus, samaisiet vistu, noņemiet no uguns un ļaujiet atdzist 5 minūtes.