Vistas gaļas čahohbili
Pamatēdieni

Vistas gaļas čahohbili

Sastāvdaļas:

  • Vista 1-1,2 kg
  • Tomāti 600g
  • Sīpols 1gb
  • Sausais baltvīns 60ml
  • Grieķu rieksti 2 ēdamkarotes
  • Sviests 50g
  • Pētersīļi 1 buntīte
  • Kinza 1 buntīte
  • Ķiploks 2-3 daiviņas
  • Koriandrs 2 ēdamkarotes
  • Sāls pēc garšas
  • Sarkanais pipars pēc garšas

Pagatavošana:

1. Vistas gaļu nomazgājiet, sagrieziet diezgan lielos gabalos un lieciet katlā vai pannā ar biezu apakšu. Mazliet apcepiet bez sviesta.

2. Pēc tam pievienojiet sviestu, sasmalcinātu sīpolu un turpiniet cept. Kad sīpols kļūst caurspīdīgs, pievienojiet vīnu un sautējiet gaļu ar sīpoliem.

3. Pēc tam samaliet tomātus gaļas dzirnaviņās vai arī sagrieziet mazos kubiciņos un pievienojiet pannai, kur sautējas vista. Pievienojiet garšvielas: koriandru, piparus un sāli. Sautējiet vistu uz nelielas uguns 25-30 minūtes zem vāka. Ja šķidrums nepietiek, variet pievienot mazliet uzvārītu ūdeni.

4. Kamēr gaļa sautējas, sakapājiet riekstus, sasmalciniet ķiplokus, sagrieziet zaļumus.

5. Pievienojiet ķiplokus un riekstus gaļai un sautējiet vēl 3-5 minūtes.

6. Pēc tam uzberiet zaļumus, samaisiet vistu, noņemiet no uguns un ļaujiet atdzist 5 minūtes.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt