Gatavojam mīklu. Kefīram pieliekam sāli un sodu, izmaisām, pievienojam miltus. Tos pievienojam lēnām, vairākos piegājienos un maisām ar karoti. Kad ar karoti maisīt kļūst grūti, izliekam mīklu uz galda un turpinām mīcīt ar rokām. Tad ļaujiet mīklai mazliet atpūsties. Ķeramies pie pildījuma.
Pildījums: vistas malto gaļu, sīpolus, sāli un piparus liekam blenderī un sablendējam. Visu izņemam un samaisām.
Mīklu izrullējam. Tad ar glāzes palīdzību izgriežam aplīšus. Katram aplītim pa visu liekam sāļo salmiņu, lai viens tā galiņš apliek ārpus aplīša.
Uz katra aplīša liekam gaļas masu. Malas aizspiežam ciet. Ar dakšiņu sakuļam olu, sagatavojam rīvmaizi. “Kājiņu” apmērcējam olā, tad rīvmaizē. Cepam no abām pusēm uz pannas, eļļā, uz nelielas uguns. Gatavos gabaliņus liekam uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.