Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konservējumi
Liekam burkās gurķus – 8 sagatavju varianti ziemai
16.07.2019 13:18
variants “MARINĒTIE GURĶĪŠI”
Gurķus likt burkās un apliet ar marinādi.
Uz 2 litriem ūdens ņemt:
2 ēdamkarotes
sāli
(ar kaudzi)
6 ēdamkarotes cukura (ar kaudzi)
5 – 7 piparu graudiņu
5 -7 lauru lapas
Visu uzvārīt, vārīt 3 minūtes, tad atdzesēt, pieliet etiķi. Liet burkās, sterilizēt 5 minūtes, aizvalcēt.
variants “MAZSĀLĪTIE GURĶI”
Gurķus likt trīs litru burkās ar garšvielām:
dilles
mārrutki
jāņogu lapas
ķiploks
pipari (4 – 5 graudiņi)
krustnagliņas (2 – 3 gab.)
1 ēdamkarote sāls (ar kaudzi)
1,5 ēdamkarote cukura (bez kaudzes)
2 aspirīna tabletes
etiķis
Visu apliet ar verdošu ūdeni, aizskrūvēt.
LAI LABI GARŠO!
Lapa 2 no 2
Iepriekšējā lapa
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Noderigi
Roibušs - tējas un kafijas alternatīva
18.01.2020 13:45
Noderigi
9 rupjas kļūdas, vārot makaronus: saderam, ka jūs to nezinājāt
28.09.2021 08:45
Konservējumi
5 pārbaudītas lečo receptes ziemai
02.09.2019 18:16
Konditoreja un maize
Biezpiena pīrāgs ar plūmēm
25.02.2020 13:50
Noderigi
Lieliskas idejas, kā pagatavot neapēstās Lieldienu olas
12.04.2019 13:20
Konservējumi
Ar vienu burciņu pusdienās būs par maz! “Gardēžu” gurķi ar ķiršiem
28.06.2019 18:18
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu