Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konservējumi
Liekam burkās gurķus – 8 sagatavju varianti ziemai
16.07.2019 13:18
variants “MARINĒTIE GURĶĪŠI”
Gurķus likt burkās un apliet ar marinādi.
Uz 2 litriem ūdens ņemt:
2 ēdamkarotes
sāli
(ar kaudzi)
6 ēdamkarotes cukura (ar kaudzi)
5 – 7 piparu graudiņu
5 -7 lauru lapas
Visu uzvārīt, vārīt 3 minūtes, tad atdzesēt, pieliet etiķi. Liet burkās, sterilizēt 5 minūtes, aizvalcēt.
variants “MAZSĀLĪTIE GURĶI”
Gurķus likt trīs litru burkās ar garšvielām:
dilles
mārrutki
jāņogu lapas
ķiploks
pipari (4 – 5 graudiņi)
krustnagliņas (2 – 3 gab.)
1 ēdamkarote sāls (ar kaudzi)
1,5 ēdamkarote cukura (bez kaudzes)
2 aspirīna tabletes
etiķis
Visu apliet ar verdošu ūdeni, aizskrūvēt.
LAI LABI GARŠO!
Lapa 2 no 2
Iepriekšējā lapa
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Es nejauši dzirdēju garšīgu kotlešu recepti no slavena šefpavāra un tagad radiniekiem gatavoju tikai šādi.
27.01.2023 21:14
Pamatēdieni
Zivs tomātu mērcē
23.02.2020 21:33
Salāti
Salāti ziemai “Lieliskais četrinieks”
31.08.2019 08:58
Brokastis
Pankūku ruletītes ar biezpiena krēmu
23.05.2019 08:14
Konservējumi
Mazsālīti tomāti ar ķiplokiem, pagatavoti maisiņā. Ēdami jau pēc pāris dienām!
20.06.2019 13:19
Deserti
Aveņu debesmannā
22.11.2019 19:20
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu