Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konservējumi
Liekam burkās gurķus – 8 sagatavju varianti ziemai
16.07.2019 13:18
variants “MARINĒTIE GURĶĪŠI”
Gurķus likt burkās un apliet ar marinādi.
Uz 2 litriem ūdens ņemt:
2 ēdamkarotes
sāli
(ar kaudzi)
6 ēdamkarotes cukura (ar kaudzi)
5 – 7 piparu graudiņu
5 -7 lauru lapas
Visu uzvārīt, vārīt 3 minūtes, tad atdzesēt, pieliet etiķi. Liet burkās, sterilizēt 5 minūtes, aizvalcēt.
variants “MAZSĀLĪTIE GURĶI”
Gurķus likt trīs litru burkās ar garšvielām:
dilles
mārrutki
jāņogu lapas
ķiploks
pipari (4 – 5 graudiņi)
krustnagliņas (2 – 3 gab.)
1 ēdamkarote sāls (ar kaudzi)
1,5 ēdamkarote cukura (bez kaudzes)
2 aspirīna tabletes
etiķis
Visu apliet ar verdošu ūdeni, aizskrūvēt.
LAI LABI GARŠO!
Lapa 2 no 2
Iepriekšējā lapa
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Kartupeļu saldkrējumā ar timiānu
10.04.2019 19:55
Konditoreja un maize
Biezpiena virtuļi
20.02.2019 20:50
Deserti
Plombīra saldējums… kā bērnībā. Pagatavojams pusstundas laikā
14.03.2019 14:06
Pamatēdieni
Kā pagatavot gardas frikadelītes, neizmantojot gaļu? Vajadzēs tikai vienu pieejamu sastāvdaļu!
26.04.2019 13:10
Pamatēdieni
Vistas rulete pudelē – kotletes nestāv pat blakus!
19.12.2018 13:21
Brokastis
Pankūkas austriešu gaumē ar biezpienu, pagatavotas cepeškrāsnī
18.05.2019 19:32
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu