Gardākā vistas krūtiņas recepte, kādu esmu ēdusi. Viegli, ātri un ļoti sulīgi.
Pamatēdieni

Gardākā vistas krūtiņas recepte, kādu esmu ēdusi. Viegli, ātri un ļoti sulīgi.

Sastāvdaļas:

  • 3 vistas krūtiņas
  • Sāls, melnie pipari, maltā saldā parika (pēc garšas)
  • Majonēze - 2 ēdamkarotes
  • Sinepes - 1 ēdamkarote
  • Pētersīļi
  • 150 g siera
  • 2 ķiploka daiviņas
  • Olīveļļa vai jebkura cita eļļa pēc Jūsu gaumes

Pagatavošana:

1.Ņem vistas krūtiņu, ar nazi izveido atvērumu, kas atgādina kabatu. Uzmanīgi ar gaļasāmuru izklapē vistas fileju.

2. Sajauc sāli, melnos piparus, saldo pariku. Ierīvē vistas fileju no visām pusēm un noliek malā, lai fileja samarinējas garšvielās.

3. Bļodā ieliekam 2 ēdamkarotes majonēzi, ēdamkaroti angļu sinepes. Samaisam.

4. Atsevišķā bļodā liekam smalki sagrieztus pētersīļus, sarīvētas ķiploku daiviņas, sarīvētu cieto sieru un samaisam.

5.Vistas fileju no iekšpuses nosmērē ar majonēzes-sinepju mērci.

6. Tad pēc savām vēlmēm liek siera zaļumu pildījumu, un veido rullīti, tā lai pildījums cepoties neiztek ārā.

7. Cepešpannu ietauko ar olīveļļu. Rullīšus liek ar satīto malu uz leju, lai nerullējas vaļā. Vistas rullīšus sasmērē ar atlikušo mērci.

8. Cep cepeškrāsnī 190 grādos 35-40 minūtes.

9. Tad vistas rullīšus pārkaisa ar atlikošo siera maisījumu un cep cepeškrāsnī vēl 5 min .

10. Pēc šīs receptes gatavota vistas fileja lieliski sader ar rīsiem, dārzeņiem, makaroniem vai svaigiem zaļumiem.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt