Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Gardā rabarbermaize
27.05.2019 22:37
SASTĀVDAĻAS:
400 g rabarberu
4 olas
200 g cukura
130 g miltu
3 - 4 ēdamkarotes saldā krējuma
1 ēdamkarote liķiera (pēc garšas)
1 paciņa vaniļas cukura
šķipsniņa sāls
pūdercukurs pārkaisīšanai
PAGATAVOŠANA:
Nomizo rabarberu un tad sagriež tos gabaliņos. Sagrieztos rabarberus pārkaisa ar vienu ēdamkaroti cukura.
Atdala olas dzeltenumu no baltuma, dzeltenumus kopā ar 100 gramiem cukura, vaniļas cukura un sāli saputo gaišās putas.
Iesijā miltus, iemaisa krējumu un liķieri.
Olu baltumus ar atlikušo cukuru saputo stingrās pūtas un iecilā mīklā.
Pusi rabarberu liek ietaukota veidnē. Virsū lej mīklu un tai pa virsu liek pāri palikušos rabarberus.
Cep 35 - 45 minūtes, 180 grādu temperatūrā.
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Zemeņu - kokosu cepumi
Salāti
Salāti ar sieru
Uzkodas
Mājās pagatavoti čipsi. Kraukšķīgi un barojoši
Konditoreja un maize
Omītes burkānu kūkas recepte, kas pārsteigs ikvienu! Visas saimnieces gribēs recepti!
Konditoreja un maize
Man vienmēr mājās stāv biezpiens: es jums parādīšu, ko garšīgu es ar to gatavoju
Pamatēdieni
Cepti kartupeļi itāļu gaumē. Aromāts un garša jūs apburs!
Deserti
Mājās gatavoti Bounty batoniņi
02.12.2017 18:30
Konditoreja un maize
Lieliska banānu kūka bez cepšanas.. Pēc 15 minūtēm vīrs nespēja atrauties no šķīvja
05.03.2019 18:17
Uzkodas
Ķirbja sukādes. Lieliska rudens delikatese
07.09.2019 18:11
Konditoreja un maize
Kraukšķīgs “Napoleons”. Eleganta recepte – ļoti ātri un garšīgi!
14.10.2018 19:18
Uzkodas
Kartupeļu nūjiņas
21.10.2019 20:08
Brokastis
Brīnumaini garda pastēte, kas pagatavota no visparastākā… GURĶA.
17.04.2019 13:18
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu