Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Gardā rabarbermaize
27.05.2019 22:37
SASTĀVDAĻAS:
400 g rabarberu
4 olas
200 g cukura
130 g miltu
3 - 4 ēdamkarotes saldā krējuma
1 ēdamkarote liķiera (pēc garšas)
1 paciņa vaniļas cukura
šķipsniņa sāls
pūdercukurs pārkaisīšanai
PAGATAVOŠANA:
Nomizo rabarberu un tad sagriež tos gabaliņos. Sagrieztos rabarberus pārkaisa ar vienu ēdamkaroti cukura.
Atdala olas dzeltenumu no baltuma, dzeltenumus kopā ar 100 gramiem cukura, vaniļas cukura un sāli saputo gaišās putas.
Iesijā miltus, iemaisa krējumu un liķieri.
Olu baltumus ar atlikušo cukuru saputo stingrās pūtas un iecilā mīklā.
Pusi rabarberu liek ietaukota veidnē. Virsū lej mīklu un tai pa virsu liek pāri palikušos rabarberus.
Cep 35 - 45 minūtes, 180 grādu temperatūrā.
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Pašdarināti pelmeņi: garda mīkla + sulīgs pildījums
02.11.2021 10:29
Pamatēdieni
Mājās gatavoti pelmeņi. Garšo lieliski
12.03.2019 13:19
Zupas
Zivju zupa
20.06.2019 18:51
Noderigi
Banāna un kanēļa tēja bezmiegam
26.05.2019 13:02
Pamatēdieni
Spagetti "ligzdiņas".
12.02.2020 09:40
Noderigi
Vecmāmiņas padomi: Kā visu ziemu saglabāt ābolus un citus darzeņus, itkā tie tikko būtu novākti? Noderīgi un noteikti šo nezināsi
26.10.2022 22:38
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu