Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Uzkodas
Ātrā picas mīkla
05.02.2019 19:25
SASTĀVDAĻAS:
150 g kviešu miltu
šķipsniņa sāls
1 tējk. cepamā pulvera
30 ml eļļas
60 ml silta ūdens
PAGATAVOŠANA:
Miltus sajauc ar cepamo pulveri un sāli, pielej eļļu un ūdeni. Samīca stingru mīklu.
Ja nav jāsteidzas, uz 30 minūtēm noliek aukstumā.
Mīklu liek uz cepamā papīra un plāni izrullē.
Pārklāj ar savām garšas kārpiņām atbilstošu pildījumu un cep līdz 220 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī 10 minūtes.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Garšīgi pildītie kartupeļi. Pilna mute siekalām!
Noderigi
Tā dara visos elitārajos restorānos – 11 viltības, lai saglabātu augļus un dārzeņus svaigus daudz ilgāk!
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
Konditoreja un maize
Biezpiena torte ar cepumiem. Viegli un ātri pagatavojama
Pamatēdieni
Kā pagatavot mutē kūstošu liellopa gaļu burgundiešu gaumē
Zupas
Īsts ukraiņu borščs ar slepeno sastāvdaļu
Pamatēdieni
Pildīti kartupeļi bekonā
14.06.2019 18:13
Konditoreja un maize
Ābolu rulete no biezpiena mīklas
27.06.2020 13:13
Pamatēdieni
Vecmāmiņas pērļu grūbu sautējums ar gaļu un ķirbi
26.10.2017 13:55
Konditoreja un maize
Cepumi “Skudru pūznīši”
16.08.2019 18:15
Uzkodas
Viegli pagatavojamās kartupeļu daiviņas ar sieru un zaļumiem
28.08.2019 13:13
Pamatēdieni
Vistas gaļas čahohbili
23.02.2020 21:37
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu