Kāpostu pīrāgs: jūsu viduklis būs jums pateicīgs!
Noderigi
Receptes

Kāpostu pīrāgs: jūsu viduklis būs jums pateicīgs!

SASTĀVDAĻAS:

  • Kefīrs – 450ml
  • Pilngraudu vai auzu milti – 320g
  • Soda – 1 tējkarote
  • Kāposti – 400g
  • Burkāni – 1 – 2gb
  • Sāls, garšvielas, zaļumi – pēc garšas

UZTURVĒRTĪBA:

  • Kalorijas – 95 kkal
  • Tauki – 1g
  • Ogļhidrāti – 17g
  • Olbaltumvielas – 5g

PAGATAVOŠANA:

  • Burkānus notīrīt, sarīvēt. Tad apcept kopā ar garšvielām.
  • Kāpostu smalki sagriezt vai saēvelēt. Pievienot burkāniem, pievienot sāli, un cept līdz gatavībai.
  • Sodu “dzēst” ar kefīru un atstāt uz desmit minūtēm.
  • Sajaukt miltus ar kefīru, pievienot sāli, mazliet olīveļļas, visu sajaukt (var izmantot mikseri).
  • Formas apakšā likt pusi mīklas, tad pildījumu no kāpostiem un burkāniem un noklāt ar otru pusi mīklas.
  • Cept 40 minūtes 160 grādu temperatūrā.
  • Zaļumus var pievienot pildījumam vai pārkaisīt jau gatavam pīrāgam.

LAI LABI GARŠO!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt