Šokoholiķi, šī recepte domāta jums! Supergardi, superšokolādīgi! Gatavojiet ar prieku.
Deserti
Konditoreja un maize

Šokoholiķi, šī recepte domāta jums! Supergardi, superšokolādīgi! Gatavojiet ar prieku.

SASTĀVDAĻAS:

  • Sviests – 200 g
  • Cukurs – 120 g
  • Ola – 1 gab
  • Milti – 300 g
  • Sāls – ½ tējkarote
  • Kakao – 3 ēdamkarotes
  • Lazdu rieksti – 200 g
  • Piena šokolāde – 50 g

PAGATAVOŠANA:

  • Izkausētā sviestā iesitam olu, pieliekam sāli un cukuru. Visu rūpīgi samaisām. Pieliekam miltus un kakao. Lazdu riekstus sasmalcinām un iemaisām mīklā.
  • No mīklas veidojam apaļas formas cepumus. Uz cepamās pannas izklājam cepamo papīru un uz tā liekam cepumus. Cepam 250 grādos 7 minūtes. Gatavos cepumus atdzesējam. Šokolādi izkausējam ūdens peldē. Vienu cepuma pusi iemērcam šokolādē un atdzesējam ledusskapī 15 minūtes.

LAI LABI GARŠO!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt