Nomizojiet kartupeļus, sarīvējiet tos uz rupjās rīves, ielieciet tos marlē, nospiediet lieko šķidrumu un tad lieciet bļodā.
Notīriet un sarīvējiet sīpolu, sajauciet sīpolu masu ar sakultu olu un lejiet to kartupeļu masā, pievienojiet sasmalcinātu baziliku un garšvielas, (izņemot sāli) cepamo pulveri, mannu un miltus un visu labi samaisiet. Kartupeļu sulu izkāsiet caur marli. Iegūto cieti pievienojiet kartupeļu masai un atkal visu labi samaisiet.
Tieši pirms cepšanas pievienojiet sāli. Pannā ar sakarsētu eļļu ar karoti lieciet kartupeļu masu. Cepiet pankūkas no abām pusēm, līdz tās kļūst zeltainas. Karstās pankūkas lieciet uz papīra dvieļiem, lai liekie tauki paliktu tajos.
Lai pagatavotu mērci šīm pankūkām, dabīgajam jogurtam pievienojiet sasmalcinātu baziliku un maltus melnos piparus.
Pankkas pasniedziet karstas.