Lai buljons būtu gards un sātīgs, gaļa jāaplej ar aukstu ūdeni, jāuzvāra, jānoputo un jāvāra apmēram 40 minūtes.
Nomizot kartupeļus, burkānu un sīpolu. Sīpolu sakapāt, burkānu sarīvēt, kartupeļus vai nu sarīvēt vai smalki sagriezt. Sīpolu un burkānu apcept, tad pieliet mazliet ūdens uz sautēt zem vāka.
Pavisam maziem bērniem burkānus un sīpolus vēlams neapcept, bet pa taisno likt buljonā pie gaļas un kartupeļiem.
Gaļu izņemt, atdalīt no kauliem, likt atpakaļ katlā, piebērt griķus, vārīt minūtes piecpadsmit zem vāka.
Tad pielikt apceptos dārzeņus, zaļumus lauru lapu un vārīt vēl septiņas minūtes. Pasniegt ar skābo krējumu.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.