Baltās pupiņas tomātu mērcē ar mednieku desiņām.
Pamatēdieni

Baltās pupiņas tomātu mērcē ar mednieku desiņām.

Neticami garšīgas un aromātiskas baltās pupiņas tomātu mērcē iekaros jūsu mājinieku sirdis un priecēs vēderus. Īpašu garšu ēdienam piešķirs mednieku desiņas. Noteikti izmēģiniet!

SASTĀVDAĻAS:

  • 250 – 300 grami nevārītu balto pupiņu
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 1 kārba (240grami) tomātu savā sulā
  • 4 mednieku desiņas
  • Augu eļļa cepšanai
  • Sāls, pipari, lauru lapa, kūpināta paprika

PAGATAVOŠANA:

  • Pupiņas noskalot un iemērkt uz nakti.
  • Noliet ūdeni, noskalot, uzliet tīru ūdeni attiecībā 1:3 un likt vārīties apmēram uz stundu, līdz gatavībai. Ūdeni noliet.
  • Sīpolu sagriezt kubiņos, burkānu – ripiņās. Desiņas sagriezt.
  • Pannā ieliet eļļu un apcept sīpolu un burkānu līdz zeltainai krāsai.
  • Pievienot desiņas, sāli, garšvielas un cept dažas minūtes.
  • Pannā pievienot tomātus ar visu sulu. Labi samaisīt un izkarsēt.
  • Piebērt pupiņas, samazināt uguni un uzlikt vāku. Sautēt 15 minūtes.

LAI LABI GARŠO!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt